POROZNA CRNO-BELA ODBRANA NE ZNA GDE UDARA: Partizan pred NOVIM kiksom!
Slavlje fudbalera Napretka, Foto: Starsport

superliga srbije

POROZNA CRNO-BELA ODBRANA NE ZNA GDE UDARA: Partizan pred NOVIM kiksom!

Tri gola u prvom poluvremenu

Objavljeno:
Andrej Kosić

Fudbaleri Napretka i Partizana trenutno igraju meč u okviru 4. kola plej-ofa Superlige Srbije.

U prvom poluvremenu videli smo otvorenu igru sa dosta golova, a posle prvih 45 minuta Napredak vodi rezultatom 2:1.

Parni valjak je fantastično započeo meč. Od samog starta kidisao je ka golu domaćina i zasluženo je stigao do vođstva već u 7. minutu.

Nikola Antić je dobro izveo korner, a Aleksandar Filipović još bolje šutirao glavom i pogodio za 1:0.

Imao je Napredak dobru šansu četiri minuta kasnije, a potom je Partizan na neverovatan način propustio priliku da udvostruči prednost.

U jednom napadu crno-beli su promašili nekoliko zicera. Vladimir Savić je prvo paradom zaustavio Ksandera Severinu, potom je odbranio zicer Aranđelu Stojkoviću, a onda su crno-beli nekoliko sekundi kasnije još jednom bili bliuz gola, ali je jedan igrač Kruševljana glavom sa gol-linije izbacio loptu.

Tri minuta kasnije stigla je surova kazna, Branislav Tomić je centrirao sa desne strane, a Andrija Majdevac fantastičnim udarcem glavom savladao nemoćnog Aleksandra Jovanovića. Igrao se 19. minut.

U 26. minutu totalni preokret. Nebojša Bastajić je iskoristio očajnu odbranu Partizana, namestio se i preciznim šutem doneo prednost svom timu.

Do kraja prvog poluvremena videli smo još nekoliko veoma ozbiljnih šansi, Partizan je u samoj završnici propustio nekoliko zicera, ali do novog gola nije mogao.

Bonus video:

01:45

ZVEZDA I PARTIZAN IGRAJU HUMANITARNU UTAKMICU! Sećanje na stradale iz Dubone i Malog Orašja: Evo ZA ŠTA se prikuplja novac

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.